Warmiński Hotel& Conference
Kołobrzeska 1, 10-442 Olsztyn
e-mail: rezerwacja@hotel-warminski.com.pl
www: www.hotel-warminski.com.pl
Galeria zdjęć
Opis imprezy
Warmiński Hotel & Conference
zaprasza na:
Wenecką Noc Sylwestrową
Przenieś się z nami na najpiękniejszą salę balową
inspirowaną klimatem tajemniczej Wenecji
W dekoracjach tego malowniczego miasta,
ukryty za wenecką maską,
odkryj tajemnice wąskich uliczek,
smaki włoskiej kuchni
i daj się oczarować
magią wyjątkowego widowiska.
Właśnie w tę sylwestrową noc
zapraszamy Cię na spektakl realnych
i zmysłowych doznań
w marzycielskiej scenerii
W programie:
Teatr tańca barokowego oraz fragmenty Comedii del'Arte
w inscenizacji Baletu Dworskiego "Cracovia Danza"
Mała Wenecja – niepowtarzalny wystrój i postacie kostiumowe rodem z włoskiego karnawału
Dla wszystkich gości – barwne maski weneckie
Doskonała muzyka – klasyka w nowoczesnej odsłonie oraz aktualne hity w aranżacji Dj'a
Aromatyczne śródziemnomorskie menu
Konkurs z nagrodami
Cena balu: 299 zł/os.
Cena balu z noclegiem: 369 zł/os*
*cena dotyczy noclegu w pokoju 2-os. z noworocznym brunchem
**dopłata do pokoju 1-os. z noworocznym brunchem 39 zł
Menu
Przystawka oczekująca
Carpaccio wołowe marynowane w szałwii podane
z pieczonymi w miodzie buraczkami i dresingiem z Grappy
Zupa
Kremowa zupa szparagowa ze świeżym ogórkiem marynowanym w mięcie i Żubrówce
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w otulinie chrupiącej szynki Parmeńskiej podana
na grzybowym risotto z chrupiącymi warzywami i suszonymi pomidorami
Zimny bufet
• Rolada z karmazyna z grzybami leśnymi i żurawiną
• Rolada z kurczaka z orzechami nerkowca i lubczykiem
• Schab faszerowany musem z cielęciny i marynowanego czosnku
• Wędzona pierś z kaczki podana na carpaccio z gruszek marynowanych
w płatkach kwiatów i miodzie
• Karkówka z pyłem gryczanym i rozmarynem
• Kalmary faszerowane puszystym musem z warzyw i wędzonego suma
• Ceviche ze szczupaka z płatkami pomarańczy
• Kolorowe sałaty z mozzarellą i dresingiem truskawkowym
• Sałatka z makaronu penne i owoców morza skropiona emulsją
z suszonych pomidorów i daktyli
• Sałatka z pomidorów i ruccoli skropiona cytryną i balsamicznym kremem kawowym.
Bufet słodki
• Panacotta z konfiturą z czarnej porzeczki
• Tiramisu z gorzkimi pomarańczami i czekoladą
• Ciasto śliwkowe z pyłem z limonki
Napoje:
• Butelka wina (0,7l / para)
lub
Butelka wódki (0,5l / para)
• Kawa
• Herbata
• Sok owocowy bez limitu
Dania gorące serwowane na bufecie
• Krem z selera i kolendry podany z pesto z suszonych pomidorów
• Łosoś norweski podany na pieczonych jabłkach z imbirem
• Płatki drobiowe podane na szpinaku duszonym w czosnku i mascarpone
• Penne tricolore z oliwkami i rozmarynem
• Gnocchi z szałwią
• Bukiet chrupiących warzyw z pestkami dyni
Informacja i rezerwacja:
Warmiński Hotel&Conference
10-442 Olsztyn, ul. Kołobrzeska 1
Rezerwacja: tel. +48 89 522 14 57,
Recepcja: tel. +48 89 522 14 00,
Fax (+48 89) 533 67 63
e-mail: mice@hotel-warminski.com.pl
www.hotel-warminski.com.pl
Zarejestruj się w Katalogu Firm
i wybierz ofertę dla siebie.
Skorzystaj z formularza
lub zadzwoń do nas
pod numer 89 539-74-34
lub 89 539-76-92
copyright © 2001-2025 Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Edytor sp. z o.o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 5
NIP 729-198-10-28, Sąd Rejonowy w Olsztynie, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000009446, kapitał zakładowy 8 301 000 złotych.
Serwis jest częścią Katalogu Firm - katalog.wm.pl