Hotel Wileński
Ryszarda Knosały 5, 10-051 Olsztyn
e-mail: hotel@hotelwilenski.pl
www: www.hotelwilenski.pl
Galeria zdjęć
Opis imprezy
DWA PARKIETY
o niebiańskie dźwięki zadba 5-osobowy zespół,
a rytmami rodem z piekła będzie kusić profesjonalny DJ
TANECZNE SHOW
w programie m.in., diabelskie Latino i paso doble
oraz podróż na rajskie Hawaje
JASKINIA LUCYFERA
kasyno z pełnowymiarowymi stołami
do gry i profesjonalnymi krupierami
(do zabawy używamy falsyfikatów pieniędzy)
STYLOWE DEKORACJE
Anielskie lub piekielne elementy stroju mile widzialne
31 grudnia 2012, godz. 20.00
1-osobowe zaproszenie 320 zł
MENU
Kolacja serwowana:
Angielski mus z pstrąga wędzonego owinięty w liście nori
z kawiorem z taszy podany na płatkach mango z suszonymi wodorostami
Niebiański rosół z kawałkami polędwicy wołowej
z lubczykiem i szpinakowymi kluseczkami
Polędwiczka wieprzowa w palonym w czeluściach pieprzu i rozmarynie podana
z puree ziemniaczanym z pesto i subtelnym musem jabłkowym z nutą żurawiny
Czekoladowa chmurka z nutą malinową
i czarcim sosem cynamonowym z nutą chilli
NIEBIAŃSKIE BUFETY
Dania na zimno:
Łosoś w farszu z dorsza w obłoczkach
Terrina drobiowa ze słoninką i szparagami
Terrina z wątróbki wieprzowej w płaszczu z farszu drobiowego
Jajka faszerowane kawiorem i delikatnym łososiem wędzonym na sałacie frisee
Galaretki z golonek z delikatnym jajakiem przepiórczym
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu
Sushi – z tuńczykiem, łososiem i kawiorem keta
Delikatna sałata z wędzonym węgorzem i łososiem z dresingiem limonkowym
Rajska sałata z melonem, malinami i szynką dojrzewającą
Dania gorące:
Polędwiczki wieprzowe otulone boczkiem w delikatnym sosie borowikowym
Delikatny łosoś z tapenadą z oliwek i suszonych pomidorów zapiekany pod serem camen
Sum panierowany z orzechami włoskimi i złocistą cebulką
Roladki drobiowe w łagodnym sosie serowym z nutą tymianku
PIEKIELNE BUFETY
Dania a zimno:
Śledzik marynowany w limonce i koprze podany na śliwce suszonej duszonej w cebuli
Śledzik w szatańskim sosie curry
Piekielny smalec ziołowy z nutą pieprzu czerwonego
Sałaty z grillowanym serem halloumi i ostrym kurczakiem
Dania gorące:
Zraziki wieprzowe w sosie z salsą palącą papryczką jalapeno
Podwędzane diabelskie goloneczki na ognistej kapuście zasmażanej z grillowanymi borowikami
Pieczeń z prosięcia z duszonymi jabłkami i żurawiną
SŁODKI STÓŁ
Torty: czekoladowo – truflowy, wiśniowy – royal, bezowo – kawowy
Słodeki tartoletki i ciasteczka koktajkowe w papilotkach
NAPOJE
Kawa i herbata – be limitu
Woda i soki owocowe – bez limitu
Wódka – 0,5l/para lub wino 0,7 l/para
Informacja i rezerwacja:
Hotel Wileński ( **** ), Restauracja Wileńska
10-015 Olsztyn, ul. Knosały 5
www.hotelwilenski.pl
hotel@hotelwilenski.pl
Zarejestruj się w Katalogu Firm
i wybierz ofertę dla siebie.
Skorzystaj z formularza
lub zadzwoń do nas
pod numer 89 539-74-34
lub 89 539-76-92
copyright © 2001-2025 Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Edytor sp. z o.o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 5
NIP 729-198-10-28, Sąd Rejonowy w Olsztynie, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000009446, kapitał zakładowy 8 301 000 złotych.
Serwis jest częścią Katalogu Firm - katalog.wm.pl